Ir. Jacobine Sanders (1963)

 

Na een carrière van 14 jaar in productontwikkeling en marketing bij o.a. Koninklijke Ruijter, Friesland Coberco en Cargill, besloot ik het bedrijfsleven te verlaten. Een jaar later startte ik in 2003 mijn eigen bedrijf in loopbaancoaching. Na 10 jaar heb ik dat uitgebreid met bedrijfscoaching. Zelf heb ik ook geworsteld met loopbaankeuzes en het vinden van voldoende klanten en het op poten krijgen van een financieel gezond bedrijf waarin ik met plezier werk. Ik kan me dus goed inleven in de situatie van mijn cliënten.

Naast een post HBO-opleiding loopbaanbegeleiding heb ik mij onder meer verdiept in Burn-out en Stress, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), RET (Rationeel Emotieve Training), ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) en Voice Dialogue.

In samenwerking met JPwerkrevisie voer ik freelance loopbaanopdrachten uit in de regio Zutphen en Deventer. Tevens ben ik actief als individueel begeleider bij Pharos-advies bij de opleiding tot loopbaancoach. Ik ben aangesloten bij de NOLOC, Vereniging voor Loopbaanprofessionals en beschik ik over een uitgebreid netwerk van andere loopbaanbegeleiders, coaches, trainers en specialisten. Ook maak ik deel uit van het netwerk van narratieve coaches, dat is gespecialiseerd in het toepassen van het Career Story Interview. Zie hiervoor www.keuzesinloopbaan.nl.

Kenmerkend voor mijn manier van werken: pragmatisch, betrokken, enthousiast, eerlijk en betrouwbaar.

Naast mijn werk als loopbaan- en bedrijfscoach  ben ik ook actief als vrijwillig Energiecoach bij de Coöperatie LochemEnergie en help ik mensen bij het energiezuiniger maken van hun woning. Daarnaast ben ik graag fysiek in beweging en in mijn element in de frisse lucht: in de tuin, op de fiets of wandelend met partner en hond, in de bergen of zeilend in Friesland. Verder houd ik van lezen, koken, lekker eten en mensen ontmoeten.

En ja, ik vind het ook leuk om jou te ontmoeten en jou te helpen bij de ontwikkeling van jezelf of de groei van jouw eigen bedrijf.

Anderen over Jacobine