Veel gestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het zoeken van een coach?

Als je voor het eerst gebruik maakt van een coach kan het verstandig zijn om voorafgaand bij twee of drie coaches een oriënterend gesprek te voeren. Je kan dan ervaren welke verschillen er zijn en wat je het meest aanspreekt. Natuurlijk is het belangrijk dat de voorgestelde aanpak je aanspreekt, maar nog belangrijker is dat je een klik voelt met de coach en dat je je op je gemak voelt bij hem of bij haar.

Wat kost loopbaanbegeleiding?

Dat hangt af van de vraag. Als indicatie, de investering voor een heroriëntatie traject van 6 gesprekken bedraagt voor particulieren €995,- inclusief BTW. Bij een uitgebreid outplacementtraject kan dat voor werkgevers oplopen tot €5000,- exclusief BTW.

Kan ik ook voor een ontwikkeladviestraject terecht bij JS Advies?

Ja, per 1 december 2020 stelt de overheid weer 50.000 ontwikkeladviezen ter beschikking. Alle werkenden en werkzoekenden  kunnen gebruik maken van een kosteloos ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd loopbaancoach. Aangezien de belangstelling in augustus groot was en veel belangstellenden achter het net visten, raad ik je aan je zo snel mogelijk aan te melden zodat ik je op 1 december direct aan kan melden. Dus heb je belangstelling?  Laat het me weten!

Aanvraagformulier

ik wil graag een oriënterend gesprekIk ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.