Veel gestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het zoeken van een coach?

Als je voor het eerst gebruik maakt van een coach kan het verstandig zijn om voorafgaand bij twee of drie coaches een oriënterend gesprek te voeren. Je kan dan ervaren welke verschillen er zijn en wat je het meest aanspreekt. Natuurlijk is het belangrijk dat de voorgestelde aanpak je aanspreekt, maar nog belangrijker is dat je een klik voelt met de coach en dat je je op je gemak voelt bij hem of bij haar.

Wat kost loopbaanbegeleiding?

Dat hangt af van de vraag. Als indicatie, de investering voor een heroriëntatie traject van 6 gesprekken bedraagt voor particulieren €995,- inclusief BTW. Bij een uitgebreid outplacementtraject kan dat voor werkgevers oplopen tot €5000,- exclusief BTW.

Kan ik ook voor een kosteloos ontwikkeladviestraject terecht bij JS Advies?

Nee, helaas. Per 1 december 2020 stelde de overheid weer 50.000 ontwikkeladviezen ter beschikking. Alle werkenden en werkzoekenden konden gebruik maken van een kosteloos ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd loopbaancoach. De belangstelling was nog groter dan in augustus en op 2 december was het aantal van 55.000 aanmeldingen bereikt en is het portaal gesloten. Aanmelden voor een kosteloos traject is dus niet meer mogelijk.

Aanvraagformulier

    ik wil graag een oriënterend gesprek    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.